Tanjung Mas Ninggal Janji

Bebasan kaya ngenteni udan ing mangsa ketiga snajan mung sedhela ora dadi ngapa penting bisa ngadhemke ati ...ouwo.. semono uga rasaning atiku mung tansah nunggu tekamu ra krasa setaun kowe ninggal aku kangen, kangen ing atiku aku sih kelingan nalika ing pelabuan kowe janji lunga ra ana sewulan nanging saiki wis luwih ing janji nyatane… Continue reading Tanjung Mas Ninggal Janji