Sayang sayang (Safitri)

yen awan tansah kelingan, yen wengi kegawa ngimpi sliramu angreridhu ati lintang - lintang lan rembulan, rungokna swaraning ati aku sing nandhang kasmaran sayang - sayang, sing tak sayang kangen, kangen, kangene atiku endahing wengi iki, aku tansah kelingan nyawang sliramu, lan sesandhingan tresnaning atiku mung kanggo sliramu Link Youtube