Tresna (Safitri)

Pop Campursari, by Safitri

tresna kang sejati kadya mimi lan mintuna
senadyan susah, senadyan bungah, kembange tresna iku
bungah susah dilakoni, nadyan ora janji
tak tunggu – tunggu, tak antu – antu
sliramu kapan bali

ati rasa tresna, senadya ora crita
janji kang sejati, ana sajroning ati
bungah susah dilakoni, nadyan ora janji
lintang rembulan, saksi abadi
tresnaku mung sawiji

bungah susah dilakoni, nadyan ora janji
tak tunggu – tunggu, tak antu – antu
sliramu kapan bali

ati rasa tresna, senadya ora crita
janji kang sejati, ana sajroning ati
bungah susah dilakoni, nadyan ora janji
lintang rembulan, saksi abadi
tresnaku mung sawiji

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s