Sayang sayang (Safitri)

yen awan tansah kelingan, yen wengi kegawa ngimpi
sliramu angreridhu ati
lintang – lintang lan rembulan, rungokna swaraning ati
aku sing nandhang kasmaran

sayang – sayang, sing tak sayang
kangen, kangen, kangene atiku
endahing wengi iki, aku tansah kelingan
nyawang sliramu, lan sesandhingan
tresnaning atiku mung kanggo sliramu

Link Youtube

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s