Aja digondheli (ojo digondeli)

Biar ga lupa kalo mau nyanyiin lagunya ….. taruh di blog aja ..

34534175 1715 43134534 11117157 7134 4341717571 435431
– Janjine ora tenanan Jebule kriwikan dadi grojogan, 1757534
Saben saben dielingke, nanging sajake kok anteng wae 134543543

34175 71534 1757534
+ Puluh – puluh wis bejaku ya dhik ya, wis pancen dadi nasibku
Tak suwun marang sliramu, aja dadi runtiking atimu 5434371

– Iwak cucut diwadahi karung, becik mbacut tinimbang wurung
Aduh mas tinimbang wurung

+ Menyang pasar kok tuku cipir, aja samar yen ra tak pikir
Aduh dik aja kuwatir 3457543

– Manuk gagak kok ngaku merak, pancen sengaja pancen dijarak
Aduh mas sakit hatiku

+ Ana Kadal mangani roti, ndang tak budhal aja digondeli
Aduh dhik aja digondeli 5434371

– Kembang kacang kembang kedele e lae
Glopa – glape dadi gawe
Yen pancen dikarepake, ayo enggal aku terna mulih bae

1 thought on “Aja digondheli (ojo digondeli)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s